ABC, artículo 5

Artículo de ABC

ASUNTOS GROTESCOS
Por Antonio Gálvez Alcaide.
Publicado en el diario ABC, el día 11 de julio de 1998.

Etiquetado , , , , , , , , , , .Enlace para bookmark : permalink.

5 reacciones a ABC, artículo 5

 1. Anónimo dice:

  Anónimo dijo…

  Solo usted ha podido escribir algo tan bestial como Paz Vega
  domingo, junio 19, 2005 1:16:00 PM

 2. Anónimo dice:

  Anónimo dijo…

  A magisteri ens examinen de català oral i escrit, cosa que em sembla molt bé perquè la llengua vehicular de l’escola és la catalana, i els mestres hem de saber pronunciar correctament els sons catalans per donar exemple als nostres alumnes perquè aprenguin el català correctament. Però els mestres també donem classes de castellà i n’hi ha molts alummnes catalans a magisteri que no saben parlar en castellà, essent incapaços de constuir una frase. Per què no ens examinen oralment de llengua castellana? Hem de pensar que a Catalunya es comencen a donar classes de castellà a partir de primer i, indubtablement, s’han d’impartir en castellà. Què faran aquells mestres que no saben parlar castellà? O els seus alumnes no tenen dret que el seu mestre/a sàpiga parlar bé la llengua castellana perquè ell/a la pugui aprendre correctament?
  És molt díficil aprovar el català, tant escrit com oral, a magisteri,tant pels cataloparlants com pels castellanoparlants (quanta gent no té la carrera pel català!)però si un alumne castellanoparlant aprova l’examen escrit es pot pasar dos i tres anys intentant aprovar l’examen oral per poder obtenir el títol, a més,els professors fan que l’examen duri un cuart d’hora o més, quant més dura, més nervis i més errors(els nervis tenen una funció important en aquests tipus d’exàmens). En canvi, una vegada els catalanoparlants aproven l’examen escrit, el seu examen oral dura 5 minuts i ja estan aprovats!
  Si tan important és una llengua l’altra també ho és. Les dos llengues són oficials!!!
  domingo, junio 19, 2005 5:45:00 PM

 3. Antonio Gálvez Alcaide dice:

  Antonio Gálvez Alcaide dijo…

  Usuario anónimo 1: No sé, no sé…
  Usuario anónimo 2: Muchísimas gracias por la información que me ofrece.
  Saludos.
  domingo, junio 19, 2005 6:21:00 PM

 4. Almu dice:

  Almu dijo…

  ¿Puede usted mostrarnos esas chanclas, “medio intactas”, que se compró en 1992?
  Gracias.
  lunes, junio 20, 2005 11:18:00 AM

 5. Antonio Gálvez Alcaide dice:

  Antonio Gálvez Alcaide dijo…

  Por supuesto, Almu. No tengo inconveniente. Será en la próxima entradilla.
  lunes, junio 20, 2005 6:42:00 PM

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.